Matsalsstol

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Letar du efter de perfekta stolarna för att komplettera din matsalsinredning? Så leta inte längre än vårt urval av matsalsstolar. Våra stolar är tillverkade av högkvalitativa material och finns i en mängd olika stilar och färger, så att du kan hitta de som passar din matsal bäst. Oavsett om du vill ha en matsalsstol i plast eller stoppade stolar så har vi det du behöver.

23 resultater

Sorter efter

Bekväma och tåliga matsalsstolar

På Zederkof A/S erbjuder vi ett brett urval av snygga och slitstarka matsalsstolar. Våra stolar är perfekta för alla matsalar eller cafeterier och erbjuder bekväma sittplatser som också är lätta att rengöra och underhålla. Våra matsalsstolar finns i många olika färger och stilar, så du kan hitta de perfekta stolarna för matsalen.

Matsalsstolar för sjukhus, utbildningsinstitutioner och företag

Vid lunch dras alla mot matsalen, cafeterian eller lunchrummet. Studenter, föreläsare och annan personal vid universitet, slutenvårdspatienter, besökare och anställda på sjukhus eller personalen på ett mindre företag – alla gör det. Därför måste matsalen kunna ta emot många personer på kort tid. Om din matsal eller lunchrum behöver en översyn behöver du snygga och bekväma matsalsstolar. Hos Zederkof kan du hitta ett stort utbud av professionella matsalsstolar i många olika utföranden, så du kan välja de som matchar resten av inredningen i företaget, och som kan komplettera inredningen av matsalen och göra den till en bekväm och inbjudande plats.

Kantinstolar av högsta kvalitet för alla rum

På Zederkof kan vi intyga kvaliteten av alla våra matsalsstolar. Stolarna är designade för att tåla slitaget från en hektisk matsal eller cafeteria, samtidigt som de ser stilrena och moderna ut. När man planerar matsalens layout är det väsentligt att ha en god förståelse för det tillgängliga utrymmet för bord och stolar, samt hur många personer som ska få plats. Det kan vara utmanande att hitta plats för allt, så det är viktigt att överväga layouten noga. Om matsalen är liten, men det fortfarande behöver finnas plats för många kan det vara en bra idé att välja mindre möbler som inte tar så mycket plats. Om det finns gott om plats kan det vara lämpligt att välja större bord och stolar för att fylla ut utrymmet. Det gäller dock att tänka långsiktigt och fundera på om det blir plats för fler bord och stolar vid behov. Oavsett hur stor matsalen är eller hur många personer det måste finnas plats för kan vi leverera matsalsstolar åt dig.

Praktiska och lättstädade matsalsstolar När du besöker matsalen, där du ska äta din lunch, är det viktigt att det är rent och snyggt. Därför bör du satsa på matsalsstolar som är praktiska och lätta att rengöra. Våra matsalsstolar är tillverkade av slitstarka material som tål daglig användning och har lång livslängd. Med våra matsalsstolar kan du säkerställa att hygienstandarden i din matsal förblir hög.

Stapelbara stolar för matsalar och konferenser

Om stolarna även ska användas som konferensstolar, där man vanligtvis sitter ner länge är det en bra idé att välja matsalsstolar med klädsel . Vi har ett stort utbud av stoppade stapling stolar och hopfällbara stolar, som kan hittas när extra sittplatser behövs, och tar inte mycket plats i förvaringen. Vi har matsalsmöbler, matsalsstolar, staplingsstolar och allt annat du behöver för att inreda en snygg och funktionell matsal , och med en stolvagn de stapelbara stolarna kan enkelt flyttas dit de behövs.

Hållbar matsalsstol i 100 % återvunnen plast

Genom att köpa högkvalitativa matsalsstolar från Zederkof kan du vara säker på att det tar många år innan de byts ut. Många av våra matsalsstolar i plast är tillverkade av polypropen (även kallad PP-plast), vilket är bland de mest hållbara plasttyperna. PP kan framställas med biomassa snarare än råolja, som är en del av konventionella produktionsprocesser, och PP-plast har också en mycket låg smältpunkt, så det behövs mindre energi för att forma den. Polypropen är kemiskt inaktivt och stöter bort fukt, vilket gör materialet hållbart och hållbart. Matsalsstolarna kommer inte att gå sönder och släppa ut skadliga ämnen till miljö eller människor, och de är lätta att rengöra utan användning av starka kemikalier. Välj till exempel den vackra stapelstolen Karoline som är gjord av 100 % återvunnen plast (PP) och har ett grepphål i ryggstödet vilket gör det enkelt att flytta stolen med en hand, vilket är praktiskt om man t.ex. , du har en tallrik i second hand, eller måste rengöra matsalen.

Köp billiga matsalsstolar online på zederkof.se

När man köper matsalsstolar behöver man ofta ett större parti, och därför är priset avgörande. Vårt mål är att erbjuda möbler och inventarier av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser, så att du inte behöver kompromissa med hållbarheten. Du kan hitta matsalsstolar av metall, glasfiber, konstläder, trä och plast i en myriad av färger, så att du enkelt kan hitta rätt utseende för din matsal.

Möbler och inredning för matsalar , cafeterier och lunchrum

Slutför inredningen i cafeterian eller lunchrummet med vårt urval av matsalsmöbler . Från modernt till traditionellt, vi har det perfekta utbudet av matsalsmöbler och inredningar som passar alla utrymmen. Vi har bland annat matsalsbord tillverkade av slitstarka material, tillgängliga i olika storlekar och stilar, så att du kan hitta rätt möbler, oavsett om det är för en stor matsal eller en liten lunch rum.

FAQ

Vad är en bra matsalsstol?

En bra matsalsstol är tålig och lätt att rengöra. Det ska vara bekvämt att sitta i och lätt att flytta och det kan vara fördelaktigt att välja stapelbara stolar till matsalen.

Var kan man köpa matsalsstolar?

Du kan köpa matsalsstolar och bord på zederkof.se eller besöka det stora showroomet i Fredericia. Hos Zederkof är du alltid garanterad professionell kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Hur väljer jag rätt matsalsstol?

När du väljer en matsalsstol, överväg storlek, funktion, stil och enkel rengöring.
0
    0
    Din korg
    Din varukorg är tom