Vill du bli återförsäljare?

Ange sedan dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

[ninja_form id=14]

Klagomål

Om din vara är trasig, vänligen fyll i fälten nedan så att vi kan hjälpa dig så gott som möjligt och så snabbt som möjligt.

Eftersom vi i många situationer kan hantera klagomålshanteringen utan att se den fysiska produkten ber vi dig att fylla i fälten nedan noggrant så att vi har dokumentation när vi återkommer till våra leverantörer. Reklamation över tillverkningsfel ska göras skriftligen till Zederkof A/S omedelbart efter upptäckt, dock senast 36 månader efter leverans av varan. 2. sortering av varor, tidsfristen är 12 månader, dock endast för fel som inte är kända vid köptillfället

Om ditt gods har skadats under transporten och du har kvitterat fraktsedeln utan förbehåll, anses detta i detta sammanhang som ditt accepterande av att varan tagits emot utan reklamation. Invändningar ska göras senast vid leverans (du måste underteckna fraktsedeln med reservation) och om du inte har detta kan Zederkof inte acceptera det som reklamation. Om det gäller förlust eller skada som inte var synlig ska du skicka reklamationen till Zederkof inom 7 dagar efter leverans, söndagar och helgdagar ej inräknade. Klagomålet ska vara skriftligt.

Zederkof A/S rekommenderar att mottagaren alltid får varan med förbehåll för tryckmärken och hål i förpackningen. Kom ihåg att ange vad reservationen handlar om.

[ninja_form id=5]

Vælg hvordan du handler, så vi kan tilpasse oplevelsen til dig.
YrkePriser vises eksl. moms
offentligPriser vises eksl. moms

Zederkof A/S er grossist og sælger møbler og inventar til restaurant, cafe, hotel og events. Vi sælger til professionelle, men kan også sælge til privatpersoner.

PrivatpersonPriser vises inkl. moms
1
Din korg

Inga produkter i varukorgen.

Hos Zederkof har vi alltid fri frakt vid köp över SEK 5000 exkl. MOMS!

Våra fraktpriser:
Beställningar under 499 SEK – Fraktpris 99 SEK
Beställningar under 999 SEK – Fraktpris på 249 SEK
Beställningar under 4999 SEK – Fraktpris på 499 SEK
Alla beställningar över SEK 5000: Fri frakt

Lagervaror skickas inom 2-5 arbetsdagar.