Hopfällbar stol

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

På Zederkof är framgångskriterierna för hopfällbara stolar att de ska klara hög belastning, ha låg vikt och vara lätta att förvara. Våra stolar uppfyller dessa kriterier. De är idealiska för företag eller institutioner som behöver kunna förvara många stolar på ett litet utrymme. Till exempel arrangörer av större evenemang i sporthallar eller uthyrningsföretag eller företag som anordnar underhållning, föreläsningar, konferenser eller liknande.

3 resultater

Sorter efter

Högkvalitativa hopfällbara stolar

Hos Zederkof är framgångskriterierna för hopfällbara stolar att de ska klara hög belastning, ha låg vikt och vara lätta att förvara, oavsett om de är av trä eller hopfällbara stolar i metall. Våra stolar uppfyller dessa kriterier. Vi har ett brett utbud av hopfällbara stolar i färgerna grått, vitt och svart – vissa är klädda, andra inte. Vi erbjuder även ett komplett servicepaket utöver själva stolen. Med en vagn för förvaring av dina hopfällbara stolar och en tillhörande överdrag till vagnen, som skyddar mot damm och regn, du garanteras fullt skydd och enkel transport av dina stolar när de används inte och de kommer att hålla i många år framöver. Du kan också ändra utseendet på stolarna så att de passar in i det landskap de ska användas i genom att köpa ett stretchöverdrag till stolarnas sittplatser. Om du ofta behöver flytta runt stolarna och många åt gången så har vi ett urval av stolevogn i olika prisklasser. De säkerställer färre lyft och tar hänsyn till din rygg.

Billiga hopfällbara stolar för event

Hos Zederkof hittar du billiga hopfällbara stolar för fest och event som är lätta att hantera. Dessa är idealiska för företag eller institutioner som behöver kunna förvara många stolar på ett litet utrymme. Till exempel arrangörer av större evenemang i sporthallar eller uthyrningsföretag eller företag som anordnar underhållning, föreläsningar, konferenser eller liknande. Vi erbjuder även event- och festbord för alla typer av evenemang.

Zederkof – Din leverantör av hopfällbara stolar

Zederkof är Skandinaviens ledande leverantör av möbler, inventarier , järnkaféer, restauranger, industri och evenemang. Med gott affärsmannaskap, innovation och hög professionalism tillverkar och levererar vi utrustning och inventarier till konkurrenskraftiga priser. Våra högkvalitativa hopfällbara stolar ser till att gästerna sitter bekvämt och säkert under hela evenemanget. Vår kvalitet är din garanti, och hos oss är du alltid garanterad 3 års garanti. Har du sett dina hopfällbara stolar billigare någon annanstans så matchar vi detta pris. Berätta för oss var du har sett varan billigare – så kollar vi om vi kan matcha deras pris. Du hittar ett formulär för vår prisgaranti på denna sida. Vi behöver bara en länk till sidan där produkterna är billigare och så återkommer vi med vårt starkaste pris. På Zederkof är vi experter på storkök. Om du har frågor om att köpa hopfällbara stolar och tillbehör, eller behöver råd om val av möbler till nästa event, konferens eller liknande är det vår viktigaste uppgift att hjälpa dig. Våra medarbetare inom kundtjänst står redo med råd och vägledning på telefon +45 8912 1200. Du kan också skriva i chatten på denna sida eller skicka ett mail till Info@zederkof.se.
0
    0
    Din korg
    Din varukorg är tom