Tillbehörsvärme

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

På Zederkof har vi ett stort utbud av olika tillbehör till alla våra värmare. Vi har allt från överdrag till de stora terrassvärmarna, fästen, kablar för värmestyrning.

13 resultater

Sorter efter

Saknar du tillbehör till din altanvärmare?

Hos Zederkof har vi ett stort utbud av olika tillbehör till alla våra värmare. Vi har allt från överdrag till de stora terrassvärmarna, fästen, kablar för värmestyrning. Se även hela vårt utbud av terrassvärmare.

Är ett skydd nödvändigt för uteplatsvärmare?

Det korta svaret är ja! Som med det mesta annat behöver även din altanvärmare skötas och vårdas – speciellt när den i första hand står ute under en period. Med det omväxlande danska vädret är det alltid att rekommendera att täcka din altanvärmare med ett lock när den inte används och om du inte har möjlighet att förvara den inomhus i ett skjul, garage eller liknande. Se vårt stora utbud av olika överdrag till våra altanvärmare på sidan här.

Behöver du hjälp?

Om du är osäker på vilket skydd du ska välja eller om vi kanske har just den reservdel du saknar kan du alltid kontakta någon av våra duktiga anställda. Du kan antingen skriva ett mejl till oss på info@zederkof.se eller kontakta oss per telefon på +45 89 12 12 00. Telefonen är öppen mellan kl. -16.00 måndag-torsdag och 8.00-15.00 fredag.
0
    0
    Din korg
    Din varukorg är tom