Vill du bli återförsäljare?

Ange sedan dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

[ninja_form id=14]

Om oss

Om oss
Med mer än 20 års erfarenhet är Zederkof idag en av Skandinaviens ledande leverantörer av professionella tältlösningar, staplingsstolar och fällbord, konferensmöbler, ute- och inomhusmöbler för caféer, restauranger, hotell m.m. och mycket mer. Faktum är att vi har mer än 10 000 artiklar. Utbudet är brett, kundanpassat och av professionell kvalitet.

Vårt motto, där människor möts, innebär i all sin filosofiska enkelhet att vi vill klä våra kunder så bra som möjligt för att stödja deras kunders behov.

Vision
På internationell nivå vill vi vara det föredragna handelsforumet för kunder som underlättar mötet mellan människor.

Vi ska kontinuerligt utveckla alla verksamhets- och kompetensområden, så att vi ständigt attraherar de mest duktiga medarbetare som samtidigt matchar vår kultur och värderingar om en förtroendefull och professionell arbetsplats och företag. Faktum är att vi har tilldelats den gröna smileyen från det norska arbeidstilsynet, som är ett uttryck för en arbetsplats med en hälsosam arbetsmiljö. Se mer om smileyschemat här.

Mission
Med gott affärsmannaskap, innovation och sunt förnuft köper och tillverkar vi produkter till konkurrenskraftiga priser som gör det möjligt för kunderna att skapa en bra miljö för människor att mötas.

Webbshop
Du kan handla online på www.zederkof.dk dygnet runt. Förutom tillgång till hela vårt stora produktsortiment kan du hitta inspiration, goda råd och vägledning i samband med köp av bland annat möbler, parasoll och tält. Alla priser i webshopen är exkl. moms och leverans. Totalpriset inkl. Moms och leverans framgår vid utcheckning.

Se våra försäljnings- och leveransvillkor här och dina reklamationsmöjligheter här.

Garanti
På Zederkof har vi från 1 år upp till 10 års garanti. Tack vare vår strikta kvalitetssäkring kan vi garantera kvaliteten och hållbarheten på våra produkter, varför vi erbjuder 3 års garanti på majoriteten av våra produkter. På alla våra Zown-bord erbjuder vi hela 10 års garanti.

Om du är osäker på garantin för en viss produkt är du välkommen att kontakta oss.

Distribution
Eftersom vi har många tusen kunder ser du varje dag flera lastbilar lämna våra lager – på väg till kunder över hela Europa.

Vi har valt mycket kompetenta partners för att sköta vår distribution lokalt såväl som internationellt. Dessa partners är sammansatta för att bilda ett starkt nätverk, vilket för våra kunder innebär ett mycket konkurrenskraftigt distributionssystem både vad gäller tid och pengar.

5 stjärnor på Trustpilot

Vi strävar alltid efter att ge den bästa och mest professionella servicen till alla våra kunder. Vårt höga betyg på Trustpilot speglar att vi som tur är oftast lyckas med detta. Se vad våra kunder säger här.

Fördelar med att handla med Zederkof

Prismatchning (se villkoren för prismatchning här)
Minst 3 års garanti på de flesta produkter

Vælg hvordan du handler, så vi kan tilpasse oplevelsen til dig.
YrkePriser vises eksl. moms
offentligPriser vises eksl. moms

Zederkof A/S er grossist og sælger møbler og inventar til restaurant, cafe, hotel og events. Vi sælger til professionelle, men kan også sælge til privatpersoner.

PrivatpersonPriser vises inkl. moms
1
Din korg

Inga produkter i varukorgen.

Hos Zederkof har vi alltid fri frakt vid köp över SEK 5000 exkl. MOMS!

Våra fraktpriser:
Beställningar under 499 SEK – Fraktpris 99 SEK
Beställningar under 999 SEK – Fraktpris på 249 SEK
Beställningar under 4999 SEK – Fraktpris på 499 SEK
Alla beställningar över SEK 5000: Fri frakt

Lagervaror skickas inom 2-5 arbetsdagar.