Vill du bli återförsäljare?

Ange sedan dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

[ninja_form id=14]
Forside Brancher Möbler och inredning för hotell
star Kunderna älskar oss Över 1459 recensioner

Möbler och inredning för hotell

Hos Zederkof hittar du ett brett urval av snygga och slitstarka möbler och inredningar, speciellt utvalda för att möta hotellens behov och krav. Vårt sortiment omfattar all inredning för olika utrymmen, från lobby och restaurang till bar och mötesrum.

Om du vill ha branschrelevanta nyheter och erbjudanden, anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan.

Kundtjänst 072 319 21 12

Leverans 2-5 arbetsdagar

Fri fragt over 5.000 SEK

4,8+ stjärnor på Trustpilot

Vårt utbud av hotellinventarier

Zederkof är den ledande grossisten av möbler för hotell och vi är stolta över att kunna leverera kvalitetsprodukter till bra priser. Vi har satt ihop ett omfattande urval av högkvalitativa armaturer med lång livslängd för både lobby, konferensrum, restauranger och terrassen, så att du kan skapa önskad stämning och atmosfär på ditt hotell med armaturer från Zederkof.

Vores sortiment til udlejere
Vores sortiment til udlejere

Få ditt hotell att sticka ut med hotellinventar från Zederkof

Som hotellägare är det viktigt att se till att alla hotellgäster får en förstklassig upplevelse, oavsett om det är en enda hotellnatt eller en längre hotellvistelse. En nöjd hotellgäst är kärnan i en framgångsrik hotellverksamhet. För att uppnå detta är det viktigt att ha en välkomnande atmosfär och bekväma möbler för dina gäster. Alla våra hotellmöbler kan erbjuda den bästa stilen, sittkomforten och hållbarheten, så att du kan möblera ditt hotell på ett unikt sätt som sticker ut från konkurrenterna. I vårt produktsortiment finns bland annat bord och stolar som passar för hotell. Alla våra produkter är tillverkade i professionell kvalitet och av bra material för att säkerställa en lång livslängd och ge dina gäster en trevlig upplevelse. Med vårt omfattande utbud av färger, material och stilar kan du skapa en iögonfallande hotellinteriör som kommer att locka och glädja dina gäster.

Inventar till hotellets lobby och reception

En hotellobby och reception är det första intrycket gästerna får av ditt hotell, så det är viktigt att skapa en välkomnande och stilfull atmosfär. På Zederkof erbjuder vi ett brett urval av möbler till hotellreceptionen som kommer att imponera på dina gäster från det ögonblick de går in genom dörren. Oavsett om du vill skapa en lyxig och sofistikerad atmosfär eller en modern och avslappnad atmosfär kan våra möbler till hotellreceptionen eller foajén hjälpa dig att uppnå önskat uttryck. Alla produkter är noga utvalda för att uppfylla kraven på funktionalitet, stil och hållbarhet. Vi förstår vikten av att skapa ett bra första intryck och erbjuder därför endast kvalitetsprodukter som tål den dagliga användningen av en hektisk hotellobby.

Vårt utbud av receptionsmöbler inkluderar eleganta soffor och solstolar som inbjuder till avkoppling och bekväm väntetid. Självklart har vi även lyxiga loungebord, så att du kan skapa precis rätt atmosfär. Denna loungemöbel ger en touch av elegans och ger dina gäster en bekväm plats att koppla av och vänta på. Du kan välja mellan olika design och material för att passa ditt hotells stil och estetik.

Utöver det erbjuder vi även moderna och funktionella skrivbord och kontorsstolar som skapar en professionell och effektiv arbetsplats för din personal. Våra kontorsstolar är justerbara och har högkvalitativ klädsel som ger rätt stöd och komfort för receptionisten. Våra skrivbord är funktionella och ger tillräckligt med utrymme för att hantera administrativa uppgifter. På så sätt kan du skapa en professionell och trevlig miljö i hotellets lobby och vestibul.

Fester, möten och event: Praktisk och flexibel inredning till hotellets konferensrum

När det kommer till konferenser, möten och event på ditt hotell är det viktigt med en praktisk och flexibel inredning som kan möta olika behov. På Zederkof erbjuder vi ett brett urval av konferensmöbler som kan skapa rätt atmosfär och funktionalitet. I vårt sortiment finns konferensbord i olika storlekar och former som kan anpassas till olika evenemang.

Vi erbjuder fällbord i plast eller trä som är lätta att transportera och förvara. Dessa fällbara bord låter dig anpassa layouten på mötesrummet efter behov. Dessutom erbjuder vi även vagnar för bord som gör det enkelt att flytta och förvara dem. För stående event eller nätverksevent kan våra ståbord vara en praktisk lösning. Dessa höga bord låter gästerna stå och mingla informellt och bekvämt. För att skapa en elegant och professionell atmosfär erbjuder vi även ett urval av dukar som matchar konferensborden. Våra dukar finns i olika färger och design, så du kan välja den som passar ditt hotells stil och estetik bäst.

När det kommer till konferensstolar erbjuder vi både stolar med och utan stoppning, armstöd och möjlighet till sammankoppling, så oavsett hur stor eller liten evenemanget och lokalen är kan du hitta en lösning som passar. Vi har även ett stort utbud av stapelbara stolar som är lätta att förvara och transportera och kan staplas för att spara utrymme. Vagnar för stolar gör det enkelt att flytta och förvara stolarna efter behov, medan stolsöverdrag kan skydda stolarna från smuts vid förvaring. Oavsett om du håller en stor konferens eller ett litet möte kan våra konferensrumsmöbler förse dig med den praktiska och flexibla inredning du behöver. Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa produkter som kan möta behoven hos både gäster och arrangörer. Med vårt utbud av mötesbord, stolar och tillbehör är du väl rustad för att hålla framgångsrika event på ditt hotell.

Möbler till hotellets restaurang och bar

Saknar du rätt utrustning till hotellets restaurang? Vi har allt du behöver, från restaurangstolar och bord till lampor och annan inredning. Sätt ihop bordsskivor och underrede själv för att få restaurangbord som matchar inredningen perfekt. Vill du inrätta en bardel i hotellets restaurang eller reception så har vi naturligtvis även både höga ståbord och barstolar så att du kan skapa rätt barstämning.

Oavsett om du letar efter ett traditionellt utseende eller en modern stil kan du hitta restaurangmöbler och barmöbler som passar inredningen. Med en mängd olika material och ytbehandlingar tillgängliga kan du vara säker på att hitta den som bäst passar dina behov. Om du behöver en bardisk som kan flyttas dit den behövs och förvaras när den inte är det, kan du överväga en mobil bar. Det ger dig flexibilitet att flytta och ordna om efter behov.

Utomhusmöbler och tillbehör till hotellets terrass

Utemöbler och tillbehör spelar en viktig roll för att skapa ett attraktivt och funktionellt uteområde för hotellets gäster. Vårt sortiment säkerställer att du kan skapa en imponerande och inbjudande terrass som matchar resten av hotellets interiör och ger gästerna en minnesvärd upplevelse. Hos oss hittar du ett brett urval av kvalitetsprodukter som kan förvandla din terrass till ett charmigt och mysigt vardagsrum för hotellets gäster. Vårt utbud av uteserveringsstolar är designade för både komfort och stil. Dessa tåliga och väderbeständiga stolar kommer att lägga till en touch av elegans till uteplatsen och säkerställa att gästerna kan njuta av sittkomfort utomhus.

För att ge skydd mot solens strålar och skapa skuggiga områden för avkoppling erbjuder vi marknadsparasoller och Glatz-parasoller av hög kvalitet. Vi har även ett urval av tillbehör till parasoll, inklusive parasollfot och överdrag, som säkerställer stabilitet och funktionalitet. Vill du erbjuda utomhusmatlagning? Vårt utbud av grillar är perfekta för att tillaga läckra måltider utomhus och skapa en autentisk grillfeststämning på terrassen. För att förlänga säsongen och säkerställa att gästerna kan njuta av terrassen även svala kvällar erbjuder vi terrassvärmare i olika modeller och storlekar. Dessa värmare tillför både värme och mysighet till terrassen, så att gästerna kan sitta bekvämt – även på kvällen och svala dagar.

Köp möbler och hotellinredning hos Zederkof

På Zederkof förstår vi vikten av att skapa en imponerande och bekväm atmosfär, och vårt omfattande sortiment av produkter hjälper dig att möta dina behov och krav. Vi har allt du behöver till både hotellreceptionen, restaurangen, konferensrummen och terrassen. Vi är specialiserade på B2B-försäljning och fungerar som en ledande grossist av hotellmöbler och -inredning. Vi har lång erfarenhet av grossistförsäljning av kvalitetsprodukter till hotell, caféer, restauranger och många andra verksamheter. Oavsett om det är ett litet hotell eller en hel hotellkedja kan Zederkof hjälpa till med en praktisk och stilren inredning, oavsett om det är ett charmigt havshotell, ett praktiskt flygplatshotell, ett mysigt familjehotell eller ett exklusivt lyxhotell. Låt Zederkof vara din pålitliga partner för att inreda ditt hotell med snygga och hållbara möbler.

FAQ – Vanliga frågor om hotellinventarier

Vilka fördelar finns det med att köpa hotellinventar från Zederkof?

Hos Zederkof är du alltid säker på möbler och inventar av professionell kvalitet, som klarar av kommersiellt bruk. Dessutom får du alltid snabb leverans och kompetent rådgivning när du handlar hos oss.

Hur kan jag välja rätt hotellinventar för att skapa önskad atmosfär på mitt hotell?

Hos Zederkof hittar du ett brett utbud av hotellinventar i olika färger, material och stilar, så att du kan välja det som passar ditt hotell. Om du behöver råd och vägledning kring vilka möbler du ska välja är du välkommen att kontakta oss.

Grossist i möbler och inredning för restauranger, caféer, hotell och evenemang

Professionella produkter för där människor möts.

Vælg hvordan du handler, så vi kan tilpasse oplevelsen til dig.
YrkePriser vises eksl. moms
offentligPriser vises eksl. moms

Zederkof A/S er grossist og sælger møbler og inventar til restaurant, cafe, hotel og events. Vi sælger til professionelle, men kan også sælge til privatpersoner.

PrivatpersonPriser vises inkl. moms
1
Din korg

Inga produkter i varukorgen.

Hos Zederkof har vi alltid fri frakt vid köp över SEK 5000 exkl. MOMS!

Våra fraktpriser:
Beställningar under 499 SEK – Fraktpris 99 SEK
Beställningar under 999 SEK – Fraktpris på 249 SEK
Beställningar under 4999 SEK – Fraktpris på 499 SEK
Alla beställningar över SEK 5000: Fri frakt

Lagervaror skickas inom 2-5 arbetsdagar.