Vill du bli återförsäljare?

Ange sedan dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Kontorsinredning: Inspiration till kontorsinredning för företag

För alla företag är kontoret hjärtat där idéer föds, beslut fattas och drömmar förverkligas. Hur kontoret är utformat påverkar inte bara medarbetarnas produktivitet, utan även deras välbefinnande. Så hur utformar man ett funktionellt och inspirerande kontor? Det är vad vi ska försöka guida dig igenom här.


Kontorsdesign med Zederkof: Skapa en produktiv och bekväm arbetsplats

På Zederkof förstår vi vikten av den perfekta kontorsinredningen. Kontorsinredning handlar om mer än att bara placera möbler i ett rum. Det handlar om att skapa en miljö där medarbetarna kan arbeta produktivt, känna sig bekväma och motiverade. Oavsett om du börjar från noll eller renoverar ditt nuvarande kontor kan Zederkof hjälpa dig att välja rätt kontorsmöbler och inventarier som kommer att förbättra din
arbetsmiljö avsevärt.


Varför är kontorsdesign så viktigt?

Kontorsdesign har en direkt inverkan på medarbetarnas produktivitet, välbefinnande och övergripande arbetsupplevelse. Ett väldesignat kontor kan förbättra kommunikationen, främja samarbete och öka medarbetarnas engagemang.

Kontorets estetik och funktion: Flexibilitet i kontorsdesignen


Den första regeln för kontorsdesign är att kombinera estetik med funktionalitet. Men att hitta den perfekta balansen mellan dessa två aspekter kan vara en utmaning. Ett kontor är inte bara en plats där arbete utförs, det är ett utrymme som kan inspirera till kreativitet, främja produktivitet och återspegla företagets värderingar.

Balansen mellan estetik och funktionalitet är viktig, men kan ibland vara svår att uppnå. Det handlar om att skapa ett utrymme som känns inbjudande, men som också är utrustat för att hantera dagens uppgifter på ett effektivt sätt.

I en värld där arbetsdynamiken ständigt förändras kräver det moderna kontoret också en hög grad av flexibilitet. Därför är det viktigt att ha möbler som kan anpassas efter skiftande behov och arbetsstilar. Genom att kombinera estetik med funktionalitet och flexibilitet skapas grunden för ett kontor som uppmuntrar till innovation, samarbete och framgång.Skrivbordet – mittpunkten i alla kontorsmiljöer


I varje kontorsmiljö hittar du skrivbordet. Det är mer än bara en arbetsstation, det representerar den plats där idéer omsätts i handling, beslut fattas och drömmar förverkligas. På Zederkof förstår vi denna dynamik och erbjuder därför ett noggrant utvalt sortiment av skrivbord som inte bara är funktionella, utan också estetiskt tilltalande.

Kvalitet och funktionalitet går hand i hand i vårt sortiment av skrivbord. Från robusta och hållbara material till praktisk och elegant design – vårt sortiment av skrivbord är handplockat för att uppfylla behoven hos den moderna arbetaren. De ska inte bara vara tillräckligt rymliga för att rymma all den teknik som många av oss nu är beroende av, utan också ge det nödvändiga utrymmet för att tänka, skriva, designa och diskutera.

För dem som tillbringar många timmar framför en skärm kan våra stå- och sittbord – både manuella och elektriska – vara den perfekta lösningen för att säkerställa optimal komfort under hela arbetsdagen. Med möjligheten att enkelt justera höjden kan du anpassa bordet efter dina exakta behov och din hållning, vilket bidrar till att minska belastningen på nacke, axlar och rygg. Ett höj- och sänkbart skrivbord kan bidra till en hälsosammare hållning och förbättra medarbetarnas produktivitet och välbefinnande.

Läs mer om detta: Hur högt bör ett skrivbord vara?Kontorsstolar – komfort och stöd hela dagen


Många timmar tillbringas vid ett skrivbord, så en bra kontorsstol är viktigt – ingen vill sitta på en obekväm stol i åtta timmar om dagen. En bra kontorsstol är avgörande för medarbetarnas komfort och hälsa, och stolar som erbjuder både komfort och stöd kan göra stor skillnad.

Kontorsstolar med armstöd och justerbar höjd är utmärkta för att förbättra medarbetarnas hållning och göra det möjligt för dem att arbeta bekvämt och produktivt. Klädda sitsar och ryggstöd kan också bidra till ökad sittkomfort, vilket är viktigt när man tillbringar många timmar i stolen.

Klassiska kontorsstolar med hjul är alltid ett bra val eftersom de gör att du kan ändra din arbetsställning under dagen och flytta stolen utan att störa andra på kontoret. Ju mer justerbara kontorsstolarna är, desto mer kan medarbetarna anpassa sin kontorsstol och sittställning.

Med tanke på hur många timmar medarbetarna sitter ner är valet av kontorsstol inte bara ett övervägande – det är en prioritet. Zederkofs sortiment av kontorsstolar säkerställer att alla i din organisation har en stol som ger dem rätt stöd och som ser bra ut.


Mötesrummet: Där visioner blir verklighet


Ett mötesrum är hjärtat i varje företag eller organisation. Det är där idéer presenteras, beslut fattas och visioner förverkligas. Därför är det viktigt att skapa ett mötesrum som främjar produktivitet, kommunikation och kreativitet. Rätt val av mötesrumsmöbler kan sätta tonen för produktiva och inspirerande möten. Vårt sortiment av mötesrumsmöbler är inte bara funktionella, utan också eleganta och moderna.

Mötesbord är det centrala inslaget i varje mötesrum. Borden bör vara tillräckligt stora för att rymma alla mötesdeltagare och deras nödvändiga utrustning, men de bör också vara utformade för att främja samarbete. Det är här idéer delas, planer görs upp och beslut fattas. Vårt omfattande utbud av konferensbord gör att du kan hitta rätt lösning för din organisations behov. Oavsett om du behöver ett stort, fyrkantigt bord för styrelsemöten eller mindre, runda bord för gruppdiskussioner, har vi allt.

Bekvämlighet är avgörande för mötesdeltagarnas produktivitet. Om de sitter obekvämt kan det snabbt distrahera från mötets fokus och förlänga mötets varaktighet. Vårt sortiment av mötesstolar är speciellt utvalt med tanke på komforten, så att mötesdeltagarna kan fokusera på det aktuella ämnet istället för att byta position för att hitta en bekväm sittställning. Du kan läsa mer i guiden ”Mötesrumsdesign”.


Reception: Välkomna potentiella kunder med stil


Receptionen är ett företags visitkort. Det är den första plats där besökare, potentiella kunder och affärspartners får sitt första intryck av din organisation. Därför är det viktigt att skapa en välkomnande atmosfär som utstrålar professionalism och gästfrihet.

Receptionsdesign spelar en nyckelroll för att se till att dina besökare känner sig välkomna. På Zederkof erbjuder vi ett brett utbud av receptionsmöbler och inredningsalternativ som hjälper dig att skapa det önskade intrycket.


Det sociala utrymmet: matsalen


Kantinen är ofta det sociala hjärtat på en arbetsplats. Även om huvudsyftet med ett kontor är att arbeta, är det också viktigt att ha en plats där medarbetarna kan dra sig tillbaka, koppla av och, viktigast av allt, interagera med varandra.

Kantinen är just den plats där medarbetarna kan ladda batterierna och njuta av sina pauser i gott sällskap.

Hos oss hittar du hållbara matsalsmöbler som passar både små företag och större organisationer. Från kantinstolar som gör det bekvämt under lunchpauser och långa möten till mångsidiga kantinbord – oavsett storlek eller behov har vi rätt möbler för dig.

Vårt sortiment av kantinmöbler omfattar populära designer som kombinerar funktionalitet med estetik. Vi förstår vikten av att skapa en mysig atmosfär och god stämning i matsalen. Därför erbjuder vi möbler i klassisk och tidlös design som passar perfekt i alla miljöer. Du kan läsa mer i vår guide ”Inredning av matsalar”.


Flexibel kontorsdesign: Anpassa dig till förändrade behov

Flexibilitet och modularitet är nyckelord när det gäller moderna kontor. På grund av den ständiga förändringen är det viktigt att investera i möbler som kan anpassas till förändrade behov. På Zederkof erbjuder vi just det.

Med vårt utbud av möbler kan du vara säker på att hitta den perfekta matchningen för ditt kontor. Våra flexibla fällbara skrivbord gör det enkelt att ställa om, medan våra stapelbara stolar hjälper dig att spara utrymme när det behövs. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa produkter som gör din arbetsdag bekvämare och effektivare.

Oavsett om det handlar om en ny kontorsmiljö eller om du vill uppgradera din befintliga är Zederkof det perfekta valet. Låt oss hjälpa dig att skapa en modern och funktionell arbetsplats som uppfyller dina föränderliga behov.

3 tips: Stärk ditt varumärke genom kontorsdesign

Att etablera och upprätthålla en stark varumärkesidentitet är avgörande för alla företag. Det handlar om mer än att bara ha en logotyp och färger på visitkort och broschyrer. Varumärket måste också integreras i kontorsinredningen för att återspegla företagets värderingar och identitet.

Besökare ska kunna se och känna varumärket när de kommer in i lokalerna, vilket bidrar till en djupare förståelse för vem företaget är.

1) En konsekvent stil

Använd din varumärkesmanual som vägledning för färgschemat och inredningen på kontoret. Detta skapar en sammanhängande och igenkännbar identitet i alla aspekter av verksamheten, inklusive möbler och inredning.

Färger och material spelar en viktig roll när det gäller att påverka vårt humör och vår uppfattning. Färgval kan återspegla företagets värderingar, medan materialval bör vara både estetiska och praktiska.

2) Välbefinnande först

Medarbetarnas välbefinnande är avgörande för din organisations framtid och utveckling. Fundera på vilka aktiviteter som tar upp mest tid i din organisation och utforma kontoret därefter. Flexibla möbler som fällbara skrivbord kan anpassas efter behov och aktiviteter.

3) Värde för medarbetarna

Modern kontorsdesign handlar om mer än bara möbler. Det har blivit en konkurrensparameter för att attrahera och behålla duktiga medarbetare. Därför handlar det om att skapa en inspirerande miljö som passar olika arbetsuppgifter och skapar en bekväm och produktiv arbetsmiljö.

Skapa en unik atmosfär med rätt möbler från Zederkof

Ditt kontor ska inte bara vara en plats att arbeta på, det ska också spegla ditt företags kultur och värderingar. Kontorsdesign spelar en avgörande roll för att skapa en arbetsmiljö där medarbetarna trivs och företagen kan stärka sin varumärkesidentitet.

En väl genomtänkt inredning är inte bara estetiskt tilltalande, utan kan också påverka hur besökare och anställda uppfattar ditt företag. Med rätt val av möbler kan du göra just det.

Sammanfattningsvis är kontorsdesign inte bara en nödvändighet, utan ett kraftfullt verktyg för att stärka varumärkesidentiteten, förbättra medarbetarnas välbefinnande och bidra till hållbarhet, allt samtidigt som man skapar en produktiv och inspirerande arbetsmiljö.

Det finns också ett antal fysiska krav och rekommendationer för att säkerställa en lämplig utformning av kontorsarbetsplatsen. Du hittar dem här på danska Arbetsmiljöverket.

Oavsett om du vill uppdatera din nuvarande kontorsinredning eller skapa en helt ny kontorsmiljö kan Zederkof hjälpa dig att hitta rätt möbler för dina behov. Våra experter är alltid redo att erbjuda professionell rådgivning för att säkerställa att du får ut mesta möjliga av din investering.

Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att hitta möblerna för din perfekta kontorsmiljö!

Vælg hvordan du handler, så vi kan tilpasse oplevelsen til dig.
YrkePriser vises eksl. moms
offentligPriser vises eksl. moms

Zederkof A/S er grossist og sælger møbler og inventar til restaurant, cafe, hotel og events. Vi sælger til professionelle, men kan også sælge til privatpersoner.

PrivatpersonPriser vises inkl. moms
1
Din korg

Inga produkter i varukorgen.

Hos Zederkof har vi alltid fri frakt vid köp över SEK 5000 exkl. MOMS!

Våra fraktpriser:
Beställningar under 499 SEK – Fraktpris 99 SEK
Beställningar under 999 SEK – Fraktpris på 249 SEK
Beställningar under 4999 SEK – Fraktpris på 499 SEK
Alla beställningar över SEK 5000: Fri frakt

Lagervaror skickas inom 2-5 arbetsdagar.