Reklamtält

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

När ditt företag deltar i en mässa är synlighet av största vikt. Du vill sticka ut från konkurrenterna och locka besökare till din monter. På Zederkof erbjuder vi StandUp mässtält som inte bara ger dig en utmärkt produkt, utan också en enkel och snabb lösning. Med våra reklamtält kan du snabbt och enkelt bygga din monter och skapa en miljö som presenterar ditt budskap och engagerar dina gäster.

21 resultater

Sorter efter

Skapa uppmärksamhet på mässan med ett reklamtält

När det kommer till mässor och evenemang är synlighet avgörande för att sticka ut och väcka uppmärksamhet. På Zederkof vet vi hur viktigt det är att presentera ditt företag på bästa möjliga sätt. Som en ledande leverantör av utställningstält och inventarier erbjuder vi skräddarsydda lösningar som hjälper dig att imponera på dina kunder och potentiella affärspartners. Hos oss kan du få kostnadsfri professionell rådgivning och anpassningsmöjligheter som logotyp eller heltryck på våra produkter.

Reklamtält: Mässtält med tryck gör ett bra blickfång

En viktig del i utformningen av din mässmonter är själva tältet. På Zederkof erbjuder vi en rad populära reklamtält, inklusive robusta och användarvänliga StandUp hopfällbara tält. Annonstälten är designade för att skapa synlighet och ge dig möjlighet att bygga en attraktiv monter. Du kan välja mellan logotryck och heltryck. Logotryck ger dig möjlighet att presentera din företagslogotyp på utställningstältets fris, tak eller sidotyg, medan fulltryck ger dig möjlighet att trycka din önskade design på hela frisen, taktyget eller tältsidan.

Väck nyfikenhet och få besökarna att stanna längre i ditt mässtält

När du deltar på en mässa är ditt mål är att skapa synlighet, väcka nyfikenhet och bygga förtroende hos besökarna. Det handlar om att få dem att välja dig som leverantör. Ett effektivt sätt att uppnå detta är att skapa en miljö som gör att besökarna stannar längre på din monter, har roligt eller fördjupar sig. Du kan t.ex. anordna roliga tävlingar och involvera sociala medier genom att låta gäster ta selfies i din monter och dela dem med en specifik hashtag. Detta kommer inte bara att skapa nyfikenhet bland andra besökare, utan också generera användargenererat innehåll på sociala medier som kommer att öka medvetenheten om ditt varumärke.

Professionella mässtält för B2B-kunder

En av våra mest populära produkter är våra StandUp hopfällbara tält. Dessa tält är designade för att vara flexibla och lätta att installera utan behov av verktyg eller proffs. På bara några minuter kan du resa tältet och ha det klart för användning. Oavsett om det gäller inomhus- eller utomhusevenemang erbjuder våra utställningstält den flexibilitet du behöver för att skapa en imponerande presentation av ditt företag. StandUp erbjuder pop up-tält i fyra olika prisklasser , så att du kan välja den som passar dina behov och budget:

Möjligheter och användningsområden för utställningstält

Vårt utställningstält kan användas för olika ändamål och evenemang. De är idealiska som blickfång på mässor, konferenser och evenemang där du vill öka medvetenheten om ditt varumärke. Utöver mässor kan våra tält även fungera som försäljningsstånd, marknadstält och festivaltält. Deras mångsidighet gör dem till idealiska reklamtält, och de kan anpassas till olika behov och teman. Genom att välja ett reklamtält med logotryck eller heltryck kan du öka ditt företags exponering och locka fler besökare till din monter. Tälten levereras kompletta med stativ, transportväska och pinnar, vilket gör dem lätta att transportera och sätta upp.

Utställningstält som reklampelare – Reklamtält med potential

Det är en konst i sig att bygga en mässmonter så att den både presenterar produkten och företaget i bästa miljö och samtidigt ger utrymme och möjlighet till aktivitet och stanna vid montern. Ett bra ställe att börja är med ett reklamtält – och det spelar egentligen ingen roll om mässan äger rum inomhus eller utomhus. På Zederkof har vi ett antal extremt populära mässtält, som är lysande när det gäller synlighet och att bygga en mässmonter. Våra marknadstält kan även fungera som effektiva reklamspalter med möjlighet till logotyptryck. Vi erbjuder logotyptryck i olika storlekar och färger så att du kan skapa en iögonfallande och igenkännlig design. Tältet kan även levereras med fullt tryck, så vill du ha ett visst tema på din mässmonter kan du få ett tält som matchar temat till 100%. Om du till exempel ska på trädgårdsmässa kan tältet tryckas med en bakgrund av löv eller blommor – eller om det är en bostadsmässa kan tältet tryckas så att det ser ut som om det är byggt av tegel. Det är nästan bara fantasin och kreativiteten som sätter gränser.

Smarta och användarvänliga popup-tält för mässor, marknader och evenemang

Våra StandUp utställningstält är dessutom så smarta att de kan sättas upp på ca. en minut. Ett smart klicksystem fäller ihop tältet – nästan som ett paraply eller marknadsparasoll – och sedan helt enkelt fälla ut igen (därför kallas de även för hopfällbara tält ). Det gör det mycket lättare att sätta upp tältet, det ger tid och kraft att fokusera på själva miljön på montern och sist men inte minst är det lätt att transportera, då det levereras i en praktisk transportväska.

Låt Zederkof trycka på ditt reklamtält

Vår process för att trycka på utställningstält är enkel: du skickar oss din logotyp eller motiv i EPS- eller AI-format med minimum 300 DPI, så tar vi hand om resten. Vi skickar dig en korrekturfil för godkännande innan själva tryckningen är klar, så att du kan vara säker på det slutliga resultatet. Vi erbjuder logotryck eller heltryck på både friskanten, takduken och eventuella tältsidor, så att du kan skapa en igenkännbar och iögonfallande design.

Möbler och inventarier till mässmontrar

Vi förstår att det inte bara handlar om att ha ett fint tält, utan också om att skapa rätt atmosfär och funktionalitet i din mässmonter. Därför erbjuder vi även möbler och inredning som kan komplettera våra utställningstält. Vårt urval inkluderar fällbara bord, bordsbänkset, stapelstolar  och andra praktiska element som säkerställer att din mässmonter är både professionell och funktionell.

Tips för att skapa en minnesvärd mässa mässmonter

Förutom ett imponerande reklamtält finns det flera saker som kan vara praktiska och effektiva i din monter. Här är några tips för att skapa en attraktiv mässmonter:
 • Skapa en mysig miljö: Använd en cafébord och ett par caféstolar, där du kan bjuda in gästerna till vila och föra ett samtal om möjliga samarbeten.
 • Skapa interaktion: Ståabord är idealiska för att visa flygblad och ge möjligheter till samtal med gäster.
 • Skapa atmosfär: Använd mattor, konstgjorda växter och belysning för att skapa en trevlig och inbjudande atmosfär i din monter.
 • Skapa uppmärksamhet: Använd skyltar , affischer, banderoller och montrar med broschyrer för att locka nyfikna besökare.
 • Ge gästerna något att smaka på: Erbjud kaffe, vatten, choklad eller små presenter som nyckelhängare. Dessa små gester kan hjälpa till att skapa en positiv upplevelse och påminna gästerna om ditt företag.

Zederkof som din partner

Professionell rådgivning ingår i priset På Zederkof har vi många års erfarenhet av reklamtält och kan ge dig råd och inspiration för att skapa den optimala mässmontern. När du väljer Zederkof som din leverantör av utställningstält och inventarier får du tillgång till vår erfarenhet och expertis inom området. Vi erbjuder inte bara högkvalitativa produkter, utan även professionell rådgivning och skräddarsydda lösningar som hjälper dig att nå synlighet och framgång på mässor och evenemang. Med rätt reklamtält , väcker du uppmärksamhet, skapar nyfikenhet och presenterar ditt budskap på ett professionellt och inbjudande sätt. Vi har hjälpt otaliga kunder att skapa imponerande presentationer på mässor och evenemang. Kontakta oss idag för mer information och låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta presentationen av ditt företag så att du kan komma igång med att förbereda din nästa mässmonter.
0
  0
  Din korg
  Din varukorg är tom