Konferensstolar

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Här på denna sida kan du se Zederkofs stora utbud av konferensstolar. Oavsett om du letar efter en konferensstol med armstöd, klädsel, koppling eller stapelbara konferensstolar så hittar du den här. Alla våra stolar är av högsta kvalitet, så du är garanterad stolar som håller till många möten och konferenser. Vi har många års erfarenhet av grossistförsäljning av möbler och inventarier till företag av alla storlekar, så oavsett om du behöver möblera ett litet mötesrum på kontoret eller möblera ett helt konferenscenter så kan vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen.

34 resultater

Sorter efter

Konferensstolar i professionell kvalitet

På Zederkof har vi ett stort utbud av konferensstolar i professionell kvalitet, stilren design och med hög komfort. När man håller konferenser eller möten är helhetsupplevelsen viktig. Det kan bero på de små sakerna, som att alla stolar och bord är likadana, så att inredningen ser organiserad och snygg ut, men också att dina konferensstolar är sköna att sitta i. Hos Zederkof hittar du ett stort utbud av olika konferensstolar och konferensbord, vilket kan bidra till en professionell och komplett inredning, så att konferens- och mötesdeltagare får en bra upplevelse. Se även hela vårt stora utbud av konferensmöbler.

Zederkof har mötesstolar för alla behov: Många modeller och designs Vi har ett stort utbud av konferensstolar i många olika utföranden, material och färger. De flesta av våra konferensstolar är stapelbara för enkel förvaring och transport. Vår mest populära konferensstol är Trend-stolen som finns i både med eller utan koppling. Trendstolen är en elegant och praktisk konferensstol, som har hög sittkomfort, är lätt att stapla och transportera med stolvagnen för 30 stolar. Ett annat populärt val är vår Economy Cushion, som är en stapelbar och snygg mötesstol med tjockare stoppning som kan erbjuda bättre komfort för längre möten, föreläsningar och andra stillasittande aktiviteter. Economy Stoppad stol finns både med och utan koppling och med en stolevogn för 30 stolar får du flexibel, högkvalitativ inredning.

Vilken konferensstol ska jag välja?

Vilken typ av konferensstol du ska välja beror på användningssituationen, men god komfort är alltid viktigt att tänka på – speciellt om det är fråga om långvarig stillasittande aktivitet. Därför är det viktigt med bra och bekväma mötesstolar, så att alla får en bra upplevelse utan att besväras av dålig sittkomfort. Våra konferensstolar med klädsel har en hög sittkomfort och du kanske vill fundera på om konferensstolar med armstöd ytterligare kan bidra till detta, då det kan vara skönt att ha möjlighet att vila armarna. Oavsett vilken modell du väljer kan du vara säker på hög komfort och kvalitet när du handlar på Zederkof. Om du är osäker på vilken konferensstol , du måste välja kan du alltid få hjälp av någon av våra duktiga medarbetare genom att skicka ett mail till oss på info@zederkof.se eller kontakta oss på telefon +45 89 12 12 00. Du kan även besöka oss i vårt stora showroom på Prins Christians Kvarter 28 i Fredericia, där du själv kan prova konferensstolarna, innan du bestämmer dig. Vi är på telefonerna från 8.00 till 16.00 måndag-torsdag och 8.00 till 15.00 på fredagar. Vårt showroom kan vara öppet mellan 10 och 14 måndag-torsdag efter överenskommelse.

Ska jag välja konferensstolar med armstöd?

I vårt sortiment hittar du konferensstolar i många olika utföranden, så att du kan hitta de som har rätt utseende för ditt evenemang. När du väljer en konferensstol med armstöd kan du öka komforten för dina mötesdeltagare. I samband med möten eller presentationer får dina medarbetare, gäster och kunder ofta sitta länge i stolen. Därför är det viktigt med bra och bekväma stolar, då dålig sittkomfort kan vara distraherande. Det kan vara skönt att ha en plats att stödja armarna på på vägen, speciellt när man ska sitta ner i många timmar. Mötesstolar med armstöd kan bidra till bättre komfort så att alla får en bra upplevelse. På Zederkof har vi flera erbjudanden på konferensstolar i olika utföranden med och utan armstöd – så att du kan hitta rätt konferensstolar för ditt företag.

Ska jag välja konferensstolar med eller utan klädsel?

Om du ska välja en konferensstol med eller utan klädsel igen beror på hur de ska användas. Klädda konferensstolar ger högre sittkomfort, men är inte lämpliga för utomhusbruk. Däremot är det ett självklart val om konferensstolen ska användas till event där dina gäster ska sitta ner länge. Du kan välja mellan mötesstolar med vadderad sits eller stoppning på både ryggstöd och sits. På Zederkof har vi ett brett utbud av stoppade mötesstolar, så du kan hitta den perfekta stolen för alla tillfällen – från kontorsmöten till konferenser eller event. Men slits inte stoppade konferensstolar ut snabbare? Nej, väljer du konferensstolar med klädsel behöver du inte oroa dig för hållbarheten vid kontinuerlig användning. Möbeltygets slitstyrka anges i Martindale. Den beskriver hur slitstarka textilmöblerna är klädda med. För privat bruk rekommenderas mellan 15 000 och 25 000 Martindale, medan möbler för professionellt bruk helst bör vara minst 30 000 Martindale. Slitstyrkan på majoriteten av alla våra konferensstolar med klädsel är därför 30 000 Martindale eller högre, varför du kan räkna med en slitstark och tålig konferensstol med klädsel, oavsett vilken modell du väljer. Dessutom är klädseln på de flesta av våra konferensstolar brandhämmande.

Ska jag välja konferensstolar med eller utan koppling?

Vi säljer både konferensstolar med och utan koppling. Koppling innebär i sin enkelhet att man har möjlighet att koppla ihop stolar i långa rader, så att man slipper stolskaos vid större sammankomster. Alla våra konferensstolar med koppling har kopplingskrokar på båda sidor. Konferensstolar med koppling lämpar sig för konferenser, undervisning, föreläsningar, stora sammankomster och liknande. Om du ska välja konferensstolar med koppling är därför en behovsfråga i förhållande till användningssituationen. Om arrangemanget av stolar och bord ska fixas är det det självklara valet, men om arrangemanget ska bli mer flexibelt och kanske föränderligt längs vägen är inte alltid konferensstolar med koppling den mest optimala lösningen. Vi har även konferensstolar med både koppling och klädsel, som ger extra bra komfort när man ska sitta längre stunder.

Ska jag välja konferensstolar som går att stapla? Om inredningen ska vara flexibel och anpassningsbar så stapelstolar en riktigt bra lösning. Zederkof har ett brett utbud av stapelbara konferensstolar med ramar i metall, trä eller plast, med eller utan koppling, med eller utan stoppning och med eller utan armstöd. Oavsett om du väljer klassisk eller modern design kommer du garanterat hitta en mötesstol som passar dina behov och din inredning. Alla våra stapelbara stolar är slitstarka och designade för att stå emot tidens tand. För att säkerställa att dina rum alltid erbjuder den optimala layouten har vi även stolvagnar som gör det enkelt att flytta och förvara konferensstolar – perfekt när du snabbt behöver konfigurera om rummet!

Flexibla konferensmöbler : Hopfällbord och bordsvagnar

Om du vill ha flexibilitet och många inredningsmöjligheter kan det vara en bra idé att komplettera staplingsstolarna med fällbara bord och bordsvagnar för att transportera och förvara dem. De ger ett enkelt och säkert sätt att flytta borden, vilket gör det enkelt att konfigurera om layouten och rymma alla storlekar av publik eller evenemang. Fällbara bord är idealiska för möten, mässor och konferenser samt festuthyrning, eftersom de erbjuder ett enkelt och bekvämt sätt att förvara, ställa upp och anpassa layouten på ditt mötesrum. De fällbara borden är robusta och pålitliga, designade för att klara de hårda kraven vid frekvent användning.

Köp professionella möbler för ditt företag i grossistledet hos Zederkof

Zederkof erbjuder inte bara mötesrumsmöbler, konferenser, uthyrning och event . Zederkof är en av de ledande grossisterna av möbler och inredning för restauranger, caféer, hotell, kontor, utbildningsinstitutioner och matsalar – för att bara nämna några. Vi är stolta över att leverera högkvalitativa produkter som möter behoven hos kunder inom olika branscher, därför kan du även hitta ett stort utbud av kontorsstolar, marknadsparsoll , barmöbler, cafébord, bordsbänkset, barstolar och mycket mer. Vårt sortiment omfattar allt från modern och minimalistisk design till mer traditionella, så det finns något för alla. Vi erbjuder blixtsnabb dag-till-dag leverans inom -lager konferensstolar , vilket innebär att du kan få dina beställningar levererade snabbt och tillförlitligt. Vi ger dig även möjligheten att själv hämta dina beställningar från vårt lager och på så sätt spara tid och pengar på leverans. Med 4,7 stjärnor på Trustpilot råder det ingen tvekan om att du kommer att få en tillfredsställande kundupplevelse hos Zederkof, vilket är viktigt i en bransch där tillit och pålitlighet är ledord. Det är därför vi fokuserar på att vara en professionell och pålitlig grossist som levererar möbler och inredning av hög kvalitet till B2B-kunder.

FAQ

Vilken typ av klädsel är bekvämast på en konferensstol?

När det kommer till klädsel på konferensstolar är polyester ett av de mest populära materialen, som det är mjukt och bekvämt, men samtidigt hållbart. Konstläder är också ett populärt val och är vanligtvis lättare att rengöra.

Är det bättre att ha en konferensstol med eller utan armstöd?

Mötesstolar med armstöd kan erbjuda högre sittkomfort – speciellt i situationer där man måste sitta länge. Men de tar också vanligtvis lite mer plats, så om utrymmet är snävt kan konferensstolar med armstöd ta för mycket plats.

Vad ska du titta efter när du väljer konferensstolar? När du väljer konferensstol är det viktigt att välja stolar med en robust ram. Tänk också på funktioner som sammankopplande eller stapelbara konferensstolar. På stoppade stolar måste tyget ha minst 30 000 Martindale för att tåla professionell användning.

0
    0
    Din korg
    Din varukorg är tom