Om os

Om Zederkof A/S i korthet
Med mer än 20 års erfarenhet är Zederkof idag en av Skandinaviens ledande leverantörer av professionella tältlösningar, stapelstolar och fällbara bord, konferensmöbler, utomhus- och inomhusmöbler för caféer, restauranger, hotell och mycket mer. Vi har faktiskt mer än 10 000 artiklar. Utbudet är brett, skräddarsytt och av professionell kvalitet.

Vårt motto, där människor möts, innebär i all sin filosofiska enkelhet att vi vill ge våra kunder den bästa utrustningen för att stödja deras kunders behov.

Vision
Vi vill vara det internationella handelsforum som kunderna föredrar och som underlättar mötet mellan människor.

Vi kommer kontinuerligt att utveckla alla affärsområden och kompetenser för att se till att vi attraherar de mest begåvade personerna som matchar vår kultur och våra värderingar om en förtroendeingivande och professionell arbetsplats och ett professionellt företag. Faktum är att vi har fått den gröna smilyn av den danska arbetsmiljömyndigheten, som visar att vi har en hälsosam arbetsmiljö. Läs mer om smiley-systemet här.

Uppdrag
Med god affärsmässighet, innovation och sunt förnuft köper och tillverkar vi produkter till konkurrenskraftiga priser som gör det möjligt för våra kunder att skapa fantastiska platser där människor kan mötas.

Utställningsrum
Om du vill titta närmare på varorna före ett eventuellt köp kan du alltid besöka oss i vårt 700m2 stora utställningsrum som ligger alldeles intill motorvägen i Fredericia. Den är öppen för alla som vill se våra produkter.

Utställningslokalen har följande öppettider:
Mån-fre: 10.00-14.00

UPPMÄRKSAMHET! Distributionscentralen stänger 30 minuter före stängningstid.

Besök vårt showroom på: Prins Christians Kvarter 28, 7000 Fredericia.

Webbutik
Du kan handla online på www.zederkof.dk dygnet runt. Förutom tillgång till hela vårt produktsortiment kan du hitta inspiration, råd och vägledning om hur du köper möbler, parasoller, tält och mycket mer. Alla priser i webbutiken är exklusive moms och leverans. Det totala priset inklusive moms och leverans visas i kassan.

Se våra försäljnings- och leveransvillkor här och dina möjligheter att klaga här.

Garanti
På Zederkof har vi från 1 år upp till 10 års garanti. Tack vare vår strikta kvalitetssäkring kan vi garantera våra produkters kvalitet och hållbarhet, och därför erbjuder vi en treårig garanti på de flesta av våra produkter. Vi erbjuder 10 års garanti på alla våra Zown-bord.

Om du har några tvivel om garantin för en specifik produkt, vänligen kontakta oss.

Distribution
Da vi har mange tusinde kunder, ser du hver dag adskillige lastbiler forlade vores lagre – ud til kunder i hele Europa.

Vi har valt mycket kompetenta partners som sköter vår distribution både lokalt och internationellt. Dessa partners bildar ett starkt nätverk som ger våra kunder ett mycket konkurrenskraftigt distributionssystem, både när det gäller tid och kostnad.

5 stjärnor på Trustpilot

Vi strävar alltid efter att ge alla våra kunder den bästa och mest professionella servicen. Vårt höga betyg på Trustpilot återspeglar det faktum att vi lyckligtvis ofta lyckas med detta. Se vad våra kunder säger här.

Fördelar med att göra affärer med Zederkof

  • Dag-till-dag-leverans på alla varor i lager för beställningar som görs före kl. 15.00
  • Prismatchning (se villkoren för prismatchning här)
  • Minst 3 års garanti på de flesta artiklar
  • 700 m2 stort utställningsrum
  • Möjlighet till gratis hämtning på plats i Fredericia.